Mediyoga

Noltorp / Stavre / Torpa / oktober 30, 2018

Mediyoga på Noltorp, Torpa och Stavre Vårdcentral

Mediyoga är en terapeutisk yogaform och är utvecklad utifrån resultaten av hundratals vetenskapliga studier. Mediyoga innefattar ett hundratal olika pass och meditationer, som kan användas vid rehabilitering för grupper med olika behov såsom astmatiker, utmattningsdepression, ryggproblem, hjärtproblem, sömnstörningar, ätstörningar, huvudvärk. Fysiska övningar varvas med andnings- och koncentrationstekniker. Korta enkla yogapass kombineras med meditation. Yogan kan utföras både sittande på stol samt på matta på golvet.

Läs mer på  www.medicinskyoga.se

Instruktörer i Mediyoga är Jenny Nilsson på Noltorp vårdcentral och Iren Lindgren för Torpa och Stavre vårdcentral.

För anmälan och mer information välkommen att ringa oss!

Nolltorp vårdcentral 0322-651500
Torpa vårdcentral  0520 506 600
Stavre vårdcentral 0520-506610

Mediyoga Nyheter

Fler nyheter från Noltorp / Stavre / Torpa