Balderkliniken Åmål – Avbrutna förhandlingar

Alla Platser / april 8, 2019

Balderklinikens ägare har avbrutit förhandlingen om att lämna över vårdcentralen i Åmål till Medpro Clinic.

Måndag den 1 april gick Medpro Clinic in på Åmål Vårdcentral. Avtalet med Balderkliniken var inte helt på plats, men det verkade till att det var småsaker som ville bli löst. I respekt för uppdraget gentemot patienter och Regionen gick vi igång som det var planerad i tron på att det ville lyckas att få avtalet klargjort.

Fredag sent på kvällen drog Balderklinikens ägare sig ur förhandlingarna, då vi på en enkel punkt inte kunna komma överens. Medpro har över helgen försökt att få Balderkliniken att återuppta diskussionen, men det har inte lyckats och Balderklinikens ägare önskar inte att vi är på plats imorgon, vilket vi naturligtvis respekterar.

Vi har faktisk enbart bra att säga om Balderklinikens ägare, Stein, Noris och Diego, och har tackat dom för ett långt, bra och förtroendefullt förlopp sedan våren 2018, med bra diskussioner och visioner. Mycket information har varit utväxlat mellan bolag och oss personligen. Vi önskar att respektera dom privata diskussionerna och tänker båda att nutiden och framtiden förblir exakt detta, privata och personliga. Medpro Clinic och Balderkliniken är båda entreprenörsföretag och det har varit givande och roligt att dela tankar och utvecklingsmöjligheter.

Medpro Clinic håller en god och nära kontakt till Regionen och Nämnden i ärendet.

Vi beklagar för strul som detta skapat för patienter och anställda. Regionen och Nämnden är informerad om att vi hade önskat ett annorlunda beslut.

Frågor i saken kan rättas till vd Hans Wittrup.
E-post: hhw@medpro.eu
Tel: 0520-50 70 61

Fler nyheter från Alla Platser