Hjälp och stöd vid beroende av läkemedel

Alla Platser / maj 14, 2019

Medpro-steps,-article,-nyhet,-nedtrappning

Medpro Steps ger dig stöd vid beroende av läkemedel

Eva Thorén är enhetschef för Medpro Steps och hennes team kommer utgå från Lilla Edet vårdcentral och kommer att vara mobila inom hela Västra Götalands Regionen. Har du frågor angående vår nedtrappningsenhet så är du välkommen att kontakta Eva på telefonnummer 0520-447141, så hjälper hon dig vidare!

Hur vet jag ifall jag är beroende av läkemedel?

Har du märkt att dina läkemedel inte hjälper lika bra? Har du har ökat dosen? Mår du dåligt när du inte får din vanliga dos? Om något av detta stämmer på dig kan du ha utvecklat ett läkemedelsberoende och kan behöva hjälp att sluta.

Det kan vara svårt att själv inse att man har ett problem med läkemedel. Om man inte har haft beroende innan så kan tanken att man har ett beroende vara en svår insikt. Första steget är att fråga om hjälp och vi på Medpro Steps är glada att stötta dig i din process.

Medpro Steps mål är att hjälpa personer som har utvecklat ett beroende och få dem fria från det läkemedelsberoendet. Vi vänder oss till personer som har blivit beroende av läkemedel som är smärtstillande, lugnande eller sömngivande.

Klicka här för mer information om Medpro Steps.

Fler nyheter från Alla Platser