Hälsokontroll på Noltorp vårdcentral

Noltorp / maj 16, 2019

Hälsokontroll

Välkommen till Noltorp vårdcentral för en hälsokontroll

Vill du veta hur din hälsa är i dagsläget och vad som kan förbättras? Då rekommenderar vi att du genomgår en hälsoundersökning hos oss på Medpro Clinic vårdcentral i Noltorp.

Vi erbjuder dig en hälsokontroll för att så tidigt som möjligt upptäcka riskfaktorer som påverkar hälsan negativt. Om du genomgår en hälsokontroll på vårdcentralen så får du en genomgripande undersökning av din hälsa som omfattar en mängd olika tester.

Vi erbjuder bl.a. provtagningar, fysiska tester, beräkning av BMI, syn- och hörseltest och genomgång av hälsosam kost.

Hälsokontroll med hälsokurvan

När vi undersöker din hälsa så använder vi hälsokurvan. Hälsokurvan ger en samlad översikt över de viktigaste riskfaktorerna för hjärt-kärlsjukdom och en rad andra sjukdomar. Denna översikt ger ett underlag för ett samtal kring hälsa med en hälsorådgivare som är en sjuksköterska eller undersköterska.

Att genomgå en hälsoundersökning innebär inga garantier, men den ger en status om ditt aktuella hälsoläge och vad som kan förbättras. Målet med hälsokontrollen är att främja hälsa och förebygga sjukdom.

Hälsokontroll, medpro clinic, medpro, hällsokontroller

För att få mer information om hur en hälsokontroll fungerar, gå in på tjänsten Hälsokontroller eller ring direkt till vårdcentralen för att boka en tid.

Fler nyheter från Noltorp

Covid-19 information


Klicka på länken nedan för:

https://medpro.se/tjanst/covid-19-information-noltorp/

PROVTAGNING COVID-19

PCR-provtagning covid-19 – det är stor efterfrågan på tider för testning. Provsvaret kan dröja upp till en vecka, vilket beror på begränsning av labkapaciteten. Tiderna fylls på kontinuerligt, så försök igen senare.

Har du haft förkylningssymtom i minst 24 timmar, kan du boka tid för kostnadsfritt självtest, se webbtider! Nya bokningsbara tider publiceras två dagar i förväg.

Webbtiderna gäller för vuxna och barn från och med förskoleklass. För yngre barn, ring för medicinsk bedömning!

Webbtidbok för uthämtning kit självtest Covid-19, klicka här

Självtestet hämtas på baksidan av vårdcentral och Du lämnar testet åter i uppmärkt låda på samma plats som Du hämtade testet. Inlämning av självtest Covid före kl 14.30 samma dag.