Torpa testar öppen linje

Torpa / mars 8, 2020

oppen telefonlinje 2

Denna vecka provar vi att ha en öppen linje till Torpa vårdcentral

Under vecka 11 kommer du som ringer till Torpa vårdcentral komma i kontakt med oss direkt, utan några extra knapptryckningar. Detta test görs för att vi ska kunna utvärdera och förbättra dom vägar som våra patienter kontaktar oss via. Med mål att göra kommunikation mellan patient och vårdcentral enklare och effektivare.

I vanliga fall när en patient ringer till oss på Torpa vårdcentral, så måste patienten välja några knappval innan man kopplas till rätt avdelning. Denna veckan testar vi en öppen linje i TeleQ, vilket innebär att man inte behöver knappa sig fram för att komma i kontakt med vår receptionist när man ringer till Torpa vårdcentral.

Fler nyheter från Torpa

Covid-19 provtagning
och information


Klicka på länken nedan för:

https://medpro.se/2020/06/03/testa-dig-for-covid-19-pa-vardcentralen/