COVID-19 – Uppdatering från vårdcentralerna

Alla Platser / april 1, 2020

Informationen publicerades 01/04-2020

Vi på Medpro Clinic värnar om din hälsa och under dessa tider är det extra viktigt att vi alla är så försiktiga som möjligt för att minska smittspridningen av det nya corona-viruset (covid-19) i samhället.

Detta är anledning till att vi tillfälligt har stängt våra drop-in-mottagningar på alla våra vårdcentraler i Alingsås, Lilla Edet, Trollhättan, Vänersborg och Brålanda. Självklart är vårdcentralerna öppna och tillgängliga för dina hälsoproblem – som vanligt.

Vi skulle dock be Dig att beakta följande:
Du som behöver ha hjälp och rd ska alltid ringa oss först. Så kan vi bilda oss en bra uppfattning och vi bestämmer gemensamt om du behöver komma till mottagningen eller om vi kan erbjuda en lösning telefonledes. Alla mottagningsbesök är alltså tidsbokade.

Här hittar du våra kontaktuppgifter

För att du ska få den hjälp och vård du behöver så har vi gjort det möjligt för dig att boka videosamtal med oss. Med hjälp av appen Video Care så kan du enkelt boka ett videosamtal med en av våra sjuksköterskor. Det är gratis för barn/unga under 20 år, dig över 85 år och dig med frikort. Här hittar du mer information angående videosamtal.

Om du vill få nyheter angående covid-19 och hänga med i vad som händer på våra vårdcentraler så rekommenderar vi dig att du följer Medpro Clinic på sociala medier. Vi uppdaterar dig ständigt och hänvisar dig till viktig information. Följ oss på Facebook, Instagram och LinkedIn.

För att göra det så säkert för alla patienter och anställda så har vi börjat med vissa försiktigsåtgärder. Vi har utökat våra städrutiner så nu torkas enheternas alla hårda ytor med desinfektionsmedel två gånger per dag och vår personal som har varit utomlands får inte återgå till sin arbetsplats på minst 10 dagar, oavsett land som de besökt.

VI vet att det kan kännas lite oroligt i dagens läge men vi kommer göra allt för att du ska känna dig trygg och säker när du besöker vårdcentralen, likaväl som när du pratar med oss genom telefonen.

Här nedan finner du en video från vår VD Hans Wittrup, där han pratar om Covid-19 och hur Medpro hanterar situationen.

Fler nyheter från Alla Platser