Nyöppnad rehabmottagning i Åmål

Alla Platser / maj 6, 2020

Rehab Åmål

4:e mars öppnade vi dörrarna till Medpro Clinic’s nya rehabmottagning. Du kan nu boka tid hos Rehab Åmål med fysioterapeut eller arbetsterapeut och du behöver ingen remiss från vårdcentralen. Vi kommer arbeta I ett nära samarbete med vårdcentralens personal och kan därför erbjuda en snabb och smidig rehabilitering, där vi är med er från början till slut.

Bild 1 mindre storlek

Rehab Åmål blir vår 6:e rehab enhet och vi är stolta över det fantastiska arbete som det nya teamet på tre fysioterapeuter och en arbetsterapeut, har lagt för att möjliggöra en god start!

Vårt mål är att växa till ett team på minst fyra fysioterapeuter och två arbetsterapeuter, samt hoppas vi kunna öppna en idrottsskademottagning längre fram.

Kolla videon nedanför för en snabbtitt på hur det ser ut hos oss.

Bilder från Rehab Åmål

Bild 2 mindre storlek

Coronaviruset (covid-19)

Vi arbetar med en medvetenhet kring covid-19, men uppmanar patienter att fortsätta röra på sig i vardagen och inte avstå från rehabiliteringsbehandling. Om människor får gå länge med besvär, så blir de mycket sämre. Därför måste vi fortsätta ta emot patienter och uppehålla rutiner.

Vi hittar också lösningar för de patienter som inte kan besöka oss på rehabmottagningen eller som uppmanas att stanna hemma, men fortfarande behöver vår hjälp. För patienter som ligger inom riskgruppen för coronaviruset erbjuder vi hembesök och videosamtal, plus att vi har tillgång till ett utegym där vi tar emot patienter utomhus vid behov.

Vi lägger extra vikt på renlighet under dessa tider och desinfekterar kontinuerligt utrustningen i våra rehablokaler. Så länge du är frisk och har varit frisk i minst 48 timmar, så rekommenderar vi er som normalt besöker oss att fortsätta med era rutiner för en snabb återhämtning.

För rådgivning, tidsbokning eller frågor kring rehab, kontakta oss via telefon: 0532-709400

Välkomna till Rehab Åmål!

Fler nyheter från Alla Platser

Viktig information!

Drop-In mottagningen på Åmål vårdcentral
hålls stängd fr.o.m. MÅNDAG 16/3
och tills vidare!

 Detta för att minimera risk för spridning av
Coronavirus. Ring till oss för rådgivning:
0532-70 94 00

Coronaviruset
(covid-19)

Här hittar du aktuell information om Coronaviruset, samt kontakt för allmänna frågor.

 – Klicka på länken nedan –

https://medpro.se/2020/02/24/informa
tion-om-coronaviruset-till-allmanheten/