Träning hemifrån med Medpro Clinic Rehab

Alla Platser / maj 7, 2020

Håll dig hälsosam hemifrån

Om du som många andra väljer att spendera din tid hemma medan vi befinner oss i dessa annorlunda tider så kan det hända att man inte får lika mycket träning och motionering, som tidigare. Men det är viktigt att du fortfarande håller humöret uppe och är hälsosam.

Under maj månad så kommer vi lägga upp olika träningsfilmer, utförda av våra egna fysioterapeuter här på Medpro Clinic. Vi kommer täcka alla muskelgrupper och även visa dig pausgympa, arbetsställningar och andningsövningar.

I dagens träning visar vår Fysioterapeut Caroline dig ett motionspass som är kort men intensivt. Upprepa övningarna så många gånger du vill, efter din egen förmåga.

Ta på dig träningskläderna och häng med på en snabb och intensiv träning utan vikter eller utrustning.

Fler nyheter från Alla Platser