Styrka för bål och mage med Medpro Clinic Rehab

Alla Platser / maj 20, 2020

Bål och mage med Medpro Clinic Rehab

Är det tredje gången gillt eller tredje veckan i rad? Vilket som så är vi glada att du är tillbaka och förhoppningsvis är redo för ett träningspass. I dagens pass så kommer Caroline visa dig ett flertal olika övningar för bål och mage. Som vanligt så är passet kort men intensivt, så var redo från början och kör så gott det går! Om du känner att någon övning är för svår så kan du ersätta den med en annan du föredrar. Upprepa övningarna så många gånger du vill.

Nästa vecka så kommer vi visa dig övningar för övre kroppen och då kommer Marcus tillbaka för att genomföra den träningen.

Som vanligt: På med träningskläderna och häng med på en snabb och intensiv träning utan vikter eller utrustning!

 

 

Fler nyheter från Alla Platser