Armhävningar i många former med Marcus

Alla Platser / maj 24, 2020

Gör armhävningar i olika former med Medpro Clinic Rehab

Nu är det dags för det sista fysiska passet och vi hoppas att ni har fått lite inspiration av våra fysioterapeuter att ta tag i träningen även där hemifrån. Bara för att detta är sista träningsvideon som vi lägger upp så betyder det inte att du ska sluta motionera, tvärtemot. Fortsätt att träna hemifrån med hjälp av våra träningsvideos eller andra du hittar på internet. Låt inte denna pandemi stoppa dig från att träna och vara hälsosam.

Försök att följa med Marcus tempo men ifall du behöver ta det lugnare så gör det. Det viktigaste är att du får en bra träning anpassade efter dina färdigheter. Om du inte har möjligheten att använda en stol eller pall så går det bra att göra den första övningen på golvet. Upprepa övningarna så många gånger du vill. På med träningskläderna och häng med på en snabb och intensiv träning utan vikter eller utrustning!

På torsdag kommer Marcus också visa dig andnings och rehabiliteringsövningar för återhämtning av Covid-19.

Fler nyheter från Alla Platser