Mediyoga: En mer hanterbar vardag

Alla Platser / juli 13, 2020

MediYoga är en kraftfull yogaform som passa alla!

I maj månad så lade vi ut flera olika träningsfilmer där du kunde delta hemifrån. Eftersom situationen fortfarande ser likadan ut så vill vi ge dig ännu mer tips om hur du kan ta hand om din kropp och hälsa från ditt eget hem. Intensiv träning är en form men på våra vårdcentraler så erbjuder vi dig en mer mjukare och lugnare form av träning, MediYoga. MediYoga kan ge dig en bättre hälsa och balans i livet och är en stor del i framtidens frisk – och sjukvård. Det är både en medicinsk och terapeutisk form av yoga. Bakom detta så ligger hundratals vetenskapliga studier som stödjer MediYoga.

MediYoga är en kraftfull yogaform som passa alla!

Några av er kanske kommer ihåg vår julkalender där vi under 24 dagar hade lucköppningar med olika tips och råd från våra anställda. Här finner du en kort video från den julkalendern, där vår fysioterapeut visar dig hur man går tillväga. Om du vill ha mer information om MediYoga så är du välkommen att kontakta oss.

Fler nyheter från Alla Platser