Påminnelse om videosamtal hos Medpro

Alla Platser / juli 13, 2020

Boka ett videosamtal med en läkare, fysioterapeut, sjuksköterska, psykolog eller kurator.

Glöm inte att du kan boka din digitala vård på samtliga vårdcentraler. Istället för att du tar dig hit så kan du istället vara hemma och ta ditt vårdbesök digitalt. Detta gör så att du slipper åka kollektivt och behöver inte därmed vara rädd för att smittas. Denna tjänst är också bra för er som är i en riskgrupp som inte vill vara i stora folksamlingar och för er som är sjuka och inte vill smitta någon annan.

Att söka vård genom videosamtal är hos oss gratis för barn/ungdomar under 20 år, för dig som är över 85 år och för dig med frikort. För övriga patienter kostar vård genom ett videosamtal enligt ordinarie besökstaxa:

Om du undrar hur du bokar ett videosamtal så finns det instruktionsfilmer för dig här:

Lilla Edet Vårdcentral

Stavre Vårdcentral

Brålanda Vårdcentral

Noltorp Vårdcentral

Åmål Vårdcentral

Torpa Vårdcentral

Vi hoppas att du finner våra videosamtal bra och hjälpsamma. Du får gärna lämna ett omdöme på vår Facebook grupp och rekommendera våra videosamtal till andra.