Sitt hem är en stor del av livet – Hemtjänstens dag

Alla Platser / januari 27, 2021

muhammad-murtaza-ghani-pd4DyX5A3Vg-unsplash

Att få bo kvar i sitt hem så länge som möjligt är nog något som många strävar efter. Man kanske inte är redo att flytta in på ett ålderdomshem än eller flytten kanske innebär en längre distans från nära och kära. I många andra länder runt om i världen så förväntas det anhöriga och närstående att hantera vården för dem äldre. Detta är något som inte alltid är möjligt och oftast är inte de som ska hantera vården utrustade med kunskapen och redskapen för att göra det på bästa möjliga sätt.

I Sverige har vi en väldigt bra lösning för detta, nämligen Hemtjänst! Detta är något som vi tar för givet i Sverige och ser som en självklarhet. Men vi glömmer av att uppskatta dessa fantastiska personer som lägger sin kraft på att ta hand om våra äldre och gör så att dem kan vara i sitt eget hem under deras äldre dar.

I dag är det Hemtjänstens dag och vi vill tacka alla er som jobbar med detta!

När världen kommer tillbaka till sitt ursprungliga läge så erbjuder Medpro Clinic hembesök för er som är äldre eller har svårt att ta sig till vårdcentralen.
Ni är välkomna att besöka denna sida om hembesök eller kontakta oss på din vårdcentral!

Fler nyheter från Alla Platser