Nu når du oss digitalt – även utanför öppettider!

Alla Platser / mars 18, 2021

Facebook

Den 1:a mars lanserar vi appen Medtanken.

Vi vet att man vill ha hjälp snabbt när man inte mår bra och väntetiden på vårdcentralen kan kännas lång. Många vänder sig då till onlinevården för att få den hjälp man behöver. Vår erfarenhet är att många upptäcker att de ändå blir hänvisade till sin vårdcentral för provtagning eller undersökning och att man då befinner sig tillbaka på ruta ett.

Det är här vi på Medtanken tänker annorlunda. Vi ser onlinevård som ett fantastiskt komplement när man behöver tillgänglig och snabb hjälp. Vi som står bakom Medtanken är trygga, etablerade aktörer inom primärvården. Vår personal kommer tillsammans med dig att planera din vård och skulle det behövas står vi beredda på att ta emot dig på plats på någon av alla våra vårdcentraler och rehabcenter.

Vi tror att vårt koncept är vägen framåt för den svenska vården. En tillgänglig och bra onlinevård som stöttas upp av ett stort och starkt nätverk av fysiska vårdcentraler och rehabcenter.

Medtanken är ett samarbete mellan flera privata vårdcentraler i Västra Götaland. Vår vision är att erbjuda både listade och olistade patienter vård hos oss. Genom vår app, Medtanken kan du söka vård direkt oavsett var du är. Du möter alltid samma starka team bestående av läkare, psykologer, psykoterapeuter, sjuksköterskor, fysioterapeuter samt arbetsterapeuter. Vi står redo att ge dig råd och behandling samma dag.

 

Läs mer om Medtanken på www.medtanken.se

Fler nyheter från Alla Platser