Medpro Life intygsmottagning

Alla Platser / april 27, 2021

Från och med den 1 maj 2021 kan Du kontakta oss på Medpro Life intygsmottagning direkt för att boka en tid för Ditt intyg.

Vi kan hjälpa dig när någon myndighet, ny arbetsgivare, pensionsförsäkring eller idrottsförening kräver en hälsodeklaration eller ett hälsointyg. Utlandstjänstgöring, sjöfart, spår- och järnvägsarbete, körkortsutbildning eller -förlängning, nytecknande av liv- och pensionsförsäkring eller visumansökan är exempel då ett läkarintyg kan krävas för att visa att du är frisk.

Glöm ej att berätta för oss vilket intyg Du vill ha och vilken email-adress respektive telefonnummer vi kan använda för att kunna kontakta Dig för återkoppling.

Om Du vill kan Du också kontakta en av Medpro:s vårdcentraler i Alingsås (Noltorp VC), Lilla Edet, Trollhättan (Stavre VC), Vänersborg (Torpa VC), Brålanda eller Åmål på vanligt sätt. Personalen som Du möter i telefonen har möjlighet att boka tid till oss.

Du kan se kontaktinformation, öppettider och dom intyg vi erbjuder på Medpro Life intygsmottagning, genom att trycka på knappen nedan:

Viktigt att veta:

Intyg som begärs av t.ex. Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, myndigheter eller kommunen och är kopplade till sjukvården, t.ex. sjukskrivning, läkarutlåtande om hälsotillstånd, intyg för god man, färdtjänstintyg, intyg för parkeringstillstånd eller liknande, kan vi inte utfärda. Då får Du vända Dig till Din vårdcentral som har tillgång till Dina journalanteckningar och Din sjukhistoria som underlag till dessa intyg.

Bild intygsmot artikel

Fler nyheter från Alla Platser