Internationella sjuksköterskedagen 2021

Alla Platser / maj 13, 2021

sjuksköterskedagen

Internationella sjuksköterskedagen 2021 var igår den 12e maj!

Denna dag tackar vi alla sjuksköterskor, deras engagemang och arbete, särskilt under den pågående coronaviruspandemin. Sjuksköterskor är oumbärliga för att skydda folkhälsan.

Sjuksköterskor spelar en viktig roll i våra medicinska institutioner och utan tvekan när någon patient behöver vård, arbetar sjuksköterskor outtröttligt för att identifiera och skydda individens behov.

Sjuksköterskor har också enorm kunskap och har flera färdigheter som de spenderar i en organisation för perfektion och utveckling. Ofta arbetar sjuksköterskor i tuffa miljöer där extrem stress är en del av deras jobb.

Mitt i den pågående COVID-19-pandemin har sjuksköterskor över hela regionen framstått som hjältar från den aldrig tidigare skådade krisen och man har läst om deras frontlinjekamp mot den största utmaningen de har ställts inför i sin karriär.

Teman de senaste 3 åren
Årets tema för den Internationella sjuksköterskedagen är: ”Nurses: A Voice to Lead – A vision for future healthcare”. Temat fokuserar på hur omvårdnaden kommer att se in i framtiden och även hur yrket kommer att förändra nästa steg i vården.

Temat för 2020 var Nurses: A Voice to Lead – Nursing the World to Health. Temat fokuserade på hur sjuksköterskor spelar en avgörande roll för att hantera ett brett spektrum av hälsoutmaningar.

Temat för 2019 var ” Health For All”.

 

Sjuksköterskor har alltid varit viktiga för vården och under pandemin har det visats extra mycket. Allt hårda slit för att vi ska må bättre ska uppmärksammas och hyllas. Vi vill tacka våra grymma sjuksköterskor för allt gott arbete som ni gör för alla patienter!

Om du har några frågor om Medpro Clinic eller behöver vård på en av våra vårdcentraler eller rehab så är du varmt välkommen att ta kontakt med oss via telefon. Du kan också prata med oss genom videosamtal!

Trevlig helg önskar Medpro Clinic till er alla där hemma!

Fler nyheter från Alla Platser