Vårdepression | En insikt från Omtanken

Alla Platser / maj 20, 2021

aniket-bhattacharya-CgyrwbE6Hm4-unsplash

Vi är vana att besökas av det gråa vädret i Sverige året runt men mestadels under hösten och vintern. Det är välkänt att de korta och mörka dagarna kan skapa depression hos människan men något du kanske inte visste är att även vårens väder kan göra detsamma.

”Solljus och längre dagar har inte alltid en positiv verkan på kroppen. Vårens ljus- och tidsomställning kan chocka den till att hamna i vårdepression, även kallad årstidsbunden depression. Omtankens psykolog Christina Robertsson ger sina tips för hur man hanterar sina symptom.”

Så här börjar Omtankens artikel om vårdepression. I denna artikel ger Omtankens psykolog Christina Robertsson råd om hur man hanterar sina symptom och hur man kan komma ut ur vårdepressionen.

Vi tycker det är en väldigt bra artikel och vi rekommenderar dig att läsa den! För att fortsätta läsa artikeln så kan du besöka den här: https://omtanken.se/nyheter/vardepression-solljusets-negativa-paverkan

 

Om du känner att du behöver hjälp med din depression och psykisk ohälsa så finns vi här för dig året runt. Du är varmt välkommen att ringa till en av våra vårdcentraler eller besöka vår sida om Psykisk Ohälsa för mer information om hur du kan få den hjälp du behöver.

Vi på Medpro Clinic önskar er en fortsatt fin vecka!

Fler nyheter från Alla Platser