Medtanken | Nu når du oss online!

Alla Platser / juni 27, 2021

Medtanken Meny bild

Du sitter på vårdcentralen och mår dåligt, det sista man vill är att kön är lång och att man behöver sitta länge innan man får sin hjälp. Detta är tyvärr hur det kan se ut om det är mycket patienter på vårdcentralen samma dag. När man möts av en lång väntetid så vänder sig många till onlinevård för att hitta en lösning snabbare, men från vår erfarenhet så vet vi att många upptäcker att de blir ändå hänvisade till sin vårdcentral för undersökning eller provtagning och då är man tillbaka på samma ställe som innan.

Medtanken tänker annorlunda! Onlinevård är ett grymt komplement när man behöver vård snabbt och det har varit väldigt bra nu när social distansering är viktigt. Vår personal kommer tillsammans med dig att planera din vård och skulle det behövas står vi beredda på att ta emot dig på plats på någon av alla våra vårdcentraler och rehabcenter.

 

Vad innebär Medtanken?
Hos oss kan du känna dig trygg och säker på att vi tar ansvar för din hälsa. Vi har stark koppling i Västra Götaland genom våra vårdcentraler och vi vill vara det självklara valet för dig oavsett var du befinner dig i livet.

Hos oss träffar du ett team som tar fullt ansvar för dig och din hälsa. Alla du träffar kan efter ditt tillstånd får tillgång till din sjukdomshistoria. Genom denna tillgång så kan vi se till så att du får rätt vård anpassad efter dina behov.

Medtanken erbjuder en bred vård med hög kvalité! Vår digitala tjänst skapar kortare väntetider och en ökad tillgängligt, samt snabba bedömningar. Det betyder att vi kan hjälpa dig att få den vård du behöver, när du behöver den.

Om du vill ha mer information om vad Medtanken innebär och hur du kan vara en del av det, så kan du besöka vår Medtanken sida eller kontakta oss på vårdcentralen. Du är varmt välkommen till oss på Medpro Clinic.

Fler nyheter från Alla Platser