Medpro Steps | En nedtrappningsenhet för dig!

Alla Platser / juli 31, 2021

Medpro-steps,-article,-nyhet,-nedtrappning

Medicin och läkemedel kan minska smärtan, främja återhämtning och även rädda liv, men det är viktigt att dessa läkemedel endast används när dem ska och inte i en längre period efter besvären har försvunnit. Vi på Medpro Steps hjälper personer som har fastnat i ett läkemedelsberoende och vill bli av med det. Medpro Steps är en öppenvårdsmottagning inom primärvården i Västra Götaland. Hos oss får man hjälp med att bli fri från sitt beroende. Vi vänder oss till personer som har blivit beroende av läkemedel som är smärtstillande (opiater), lugnande eller sömngivande (benzodiazepiner).

Vi har väldigt bred kompetens i teamet och hög professionalitet hos alla medlemmar. Vi kompletterar varandra väl och hela tiden jobbas det med att få fram bästa möjliga arbetssätt för att ge våra patienter den bästa vårdkvalité gällande nedtrappning av läkemedelsberoende. Ute på vårdcentralerna har vi alltid fått ett positivt bemötande av både personal och patienter som ger positiv feedback på vårt arbetssätt. Arbetssättet

Om du vill ha mer information om Medpro Steps och deras arbete så kan du följa dem på Instagram: @medpro_steps. Du kan också besöka Medpro Steps sida här!

Var inte rädd att fråga ifall du har några frågor eller funderingar angående läkemedelsberoende eller hur arbetet ser ut på Medpro Steps.

Fler nyheter från Alla Platser