Sök vård hos Medpro Clinic!

Jourmottagningen (drop-in) på vårdcentralen hålls STÄNGD tills vidare!
Detta för att minimera risk för spridning av Coronavirus. Ring till oss för rådgivning.

På Stavre Vårdcentral kan du boka en tid genom att klicka på boka tid knappen ovan eller genom att ringa direkt till oss via telefonnummer: 0520-49 01 01. När du bokar tid online väljer du först vilken enhet du vill boka tid hos, sedan väljer du vilken typ av besök för att se dom tillgängliga tiderna. Om det inte finns några tider att boka på internet så är våra onlinetider slut. Ring då direkt till vårdcentralen för rådgivning och tidsbokning.

Tidsbokningen via telefon är öppen på helgfria vardagar 08:00 – 17:00, om vi har stängt hänvisar vi till 1177 Vårdguidens e-tjänster.

1177_VG_etjanster_banner1

Covid-19 Vaccinering (Uppdaterad 21-05-14)

VIKTIG INFORMATION – Denna vecka är vaccintillgången begränsad i VGR och i Trollhättan har vi fått tilldelat oss mindre vaccin än förväntat. P.g.a. det har vi tyvärr fått avboka några av er som bokat tid.

Ni som fått sms, vi beklagar och ber er hålla koll på våra sidor.

Så snart vi får nytt besked om vaccintilldelning lägger vi ut nya tider!

_________________________________________________________

Vi inne i fas 4 med vaccination mot Covid-19 på våra två vaccinationsenheter NEVS & Högskolan Väst. Nu går det undan, och vaccinleveranserna flyter på bra.

Nu har vi öppnat tidbokning för dig född 1971 och tidigare, samt du som  har LSS-insatser/assistansersättning. Vi lägger ut lediga tider när vi har vaccin. Om du inte kan boka tid just nu, besök webbsidan igen, uppdateringar sker flera gånger per vecka.

OBS! Patienter med LSS-insatser/assistansersättning Kan endast boka sig via telefon.

Vaccination kommer till största del att ske på NEVS Godsmottagning, men vi vaccinerar också fortsatt på Högskolan Väst. Klicka på knappen längre ner på sidan för att boka tid!


Viktig Information!

Kör du bil, eller kan bli skjutsad, till din vaccinering är det lämpligast att du vaccineras på NEVS via Drive-Thru. Med detta val är Du med och minskar risken för smittspridning, eftersom Du sitter kvar i din bil, du bidrar även till att vi snabbare kan vaccinera fler patienter i Trollhättan!

OBS! Om du tidigare haft en anafylaktisk reaktion (svårare allergisk reaktion d.v.s allergisk chock som krävt akut sjukhusvård) på läkemedel i tablettform, födoämne, insektsstick eller annat, ska du inte vaccineras via NEVS, välj istället Högskolan Väst.

Om du tidigare fått anafylaktisk reaktion i samband med intravenös medicin (medicin eller kontrastvätska direkt i blodkärl) ska du inte boka tid alls utan kontakta din Vårdcentral.

Om du inte har någon möjlighet att komma till vaccinering via bil, eller om du tidigare haft en anafylaktisk reaktion, ska du vaccineras på Högskolan Väst

______________________________________________________________
Klicka på länken för att boka tid: http://cldc.se/trollhattan
______________________________________________________________

 

Som tidigare så kommer alla som är 75 år eller äldre att bli kontaktade av oss, för att vi ska försäkra oss om att alla fått erbjudande om vaccin. Självklart kan även du som är 75 eller äldre med fördel boka tid själv här ovan redan nu.

Läs mer information om Covid-19 vaccination och allmän information här: https://medpro.se/tjanst/covid-19-information-stavre/

Digital vård & videosamtal – Ladda ner vår nya app Medtanken

Du har väl inte missat vår nya app Medtanken. Via den kan du söka digital vård direkt, 06:30-20:00 på vardagar och 09:00-15:00 på helger. Där träffar du vårt team av läkare, sjuksköterskor, fysio- och arbetsterapeuter samt psykologer. Via appen kan du även boka tid till din vårdcentral, förnya recept och mycket annat.

Du hittar oss där appar finns, eller genom att KLICKA HÄR

Läs mer på www.medtanken.se

Vi hänvisar alla nya digitala besök till Medtanken

Har du ett inbokat planerat besök exempelvis årskontroller bokas det fortfarande in via det gamla systemet Video Care.  Du kommer att få ett sms med instruktioner om så är fallet. Vet du med dig att du har ett besök bokat via Video Care kan du läsa mer om hur du gör här: https://medpro.se/2020/02/24/videosamtal-sa-har-gor-du/

Jourtid

Vid AKUTA besvär kan du besöka jourmottagningen på vårdcentralen direkt .

Vårdcentralen öppnar kl 07:30 och jourmottagningen är öppen kl 07:30-09:00 dagligen.

Notera att det är viktigt att du kommer innan kl 09:00 för en tid till jourmottagningen.

(Gäller ej intyg)

Läkarbesök

För besvär du haft under en längre period kan du boka en tid på cirka 30 minuter med en läkare.

(Gäller ej intyg)

Rehab

För dig som söker arbetsterapi, har fysiskt påfrestande skador/sjukdomar eller funktionsnedsättningar, kan du boka tid på Rehab med en sjukgymnast, fysioterapeut eller arbetsterapeut (ca 30 min).

Kontaktinformation

För mer information om vårdcentralen som öppettider, telefonnummer, mejladress och adress, klicka på knappen nedanför.

Kontakta oss

COVID-19 INFORMATION


Klicka på länken nedan för att
se aktuell information om:


https://medpro.se/tjanst/covid-19-information-stavre/