Om oss

Medpro Clinic Group AB är en vårdverksamhet inom den privata sektorn som med sex stycken vårdcentraler driver en nytänkande och innovativ vård med en personlig service. Våra verksamheter drivs av engagerade och kunnig personal som brinner för en vård med hög kvalité och värnad integritet. Detta reflekteras också i våra nyrenoverade lokaler, som är designade av vår egna arkitekt, för att skapa en lugnt och stressfri miljö där du som patient kommer få ett positivt bemötande.

Företaget Medpro Clinic är grundat av läkare med rätt värderingar och driv för hur en personlig vård ska fungera. Vår VD är läkare med tolv års erfarenhet inom klinisk medicin, samt flera års erfarenhet inom allmänmedicin och som narkosläkare. Han har dessutom gjort sina doktorandstudier inom genetisk hjärt-kärlforskning. Den medicinskt fackliga biten, utvecklingen och innovationen spelar en stor roll i Medpro Clinic, och balansen mellan kvalitet, etik och affärsverksamhet arbetas det ständigt på.

 

Personal, medpro clinic, medpro, laganda, togetherness, grupp, foto, vård.

 

Utöver våra etablerade vårdcentraler driver Medpro Clinic också rehabverksamheter sedan 2015 med både anställda Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter. Målet med dessa rehabmottagningar är att kunna erbjuda en ökad tillgänglighet och kontinuitet för våra patienter/kunder som söker vård inom dessa områden. Rehabmottagningarna är ytterligare en del i att tillgodose regionens behov för en evidensbaserad vård med personen i centrum där allt börjar och slutar med dig som kund.

Vår innovativa sida har också gett goda resultat i utvecklingen av vår nya ljusklinik “Solsidan”, som vi på uppdrag av Västra Götalandsregionen har inrättat på Stavre Vårdcentral i Trollhättan. Allt för att ta emot och behandla patienter med psoriasis och vissa eksemsjukdomar. Detta har gjort att vi kan flytta behandlingar från sjukhusen och på så sätt avlasta, för att ge dig som patient bättre resultat rent medicinskt, men också för att kunna erbjuda en personligare vård med bättre service.

Medpro Clinic har också valt att erbjuda en komplett vaccinationsmottagning på samtliga vårdcentraler och har kompetent personal med lång erfarenhet inom vaccinationer och resemedicin. Hos oss kan du vaccinera dig inför utlandsresor, mot Hepatit A&B, Kolera, TBE m.m. Och alla är välkomna att vaccinera sig hos oss, oavsett vart du är listad.

På Medpro Clinic arbetar vi med långsiktiga kundrelationer och önskar vara den självklara kontakten för dig som patient. Vårt mål kommer alltid vara att erbjuda en vård med en personlig service och hög standard, för att göra ditt besök på våra verksamheter till en angenäm vistelse.

Vårdcentra, lokaler, medpro, medpro lokaler, torpa lokal, torpa, vård, vårdcentral, torpa vårdcentral.

*Bild från Torpa vårdcentral*

Godkänd Rehab 400px

Godkänd vårdcentral 400px

Har du några frågor? Kontakta oss