Medpro Clinic Stavre vårdcentral har tillfälligt stängt vår drop-in mottagning för att minska möjligheten till smittspridning av covid-19.

Du kan boka tid för att testa dig här på webben eller genom att ringa direkt till oss på vårdcentralen.

Stavre vårdcentral
Tel: 0520-49 01 01

Testa dig

PCR-test för vuxna
Du som har haft lindriga symtom i minst 24 timmar kan genomföra ett PCR-test. Provtagningen är ett så kallat PCR-test och visar om du har en pågående virusinfektion, Det visar inte om du har haft covid-19 sedan tidigare.

PCR-test för barn
Barn från och med förskoleklass provtas på samma indikation som vuxna. Små barn (innan förskoleklass) har ofta fler förkylningsepisoder än äldre barn och vuxna. Provtagning vid varje förkylning kan vara obehagligt för små barn. De rekommenderas därför i första hand att stanna hemma vid symtom. Provtagning av dem sker på medicinsk indikation, efter bedömning.

  • Provtagning sker via bokade tider måndagar och onsdagar, kl 14:00-17:00. Klicka på boka tid knappen ovan och välj ”Specialmottagning” för att boka ett PCR-prov, eller ring till oss på vårdcentralen.

 

PROVTAGNING FÖR ANTIKROPPAR
Kan visa om du har varit sjuk i COVID-19. Provtagning sker minst tre veckor efter att du har blivit helt frisk.

Gäller för vuxna över 18 år.

  • Provtagning sker via bokade tider från måndag till torsdag, kl 14:15-16:00. Klicka på boka tid knappen ovan och välj ”Antikroppsprovtagning” för att boka tid, eller ring till oss på vårdcentralen.

Covid-19 provtagning
och information


Klicka på länken nedan för:

https://medpro.se/2020/06/03/testa-dig-for-covid-19-pa-vardcentralen/